WebWellness

Биорезонанс Life Balance Profi

WebWellness

Резултатът от дългогодишните изследвания и разработки на учени се превърна в уникална уелнес система, създадена специално за WebWellness. Комплексът включва устройството «Life Balance» и комплекса на уеб клиниката «Life Expert».


Комплексът използва съвременния метод, разработен в началото на ХХ век.


През 1920 г. ученият Роял Реймънд Рaйф измисля първия в света ултравиолетов микроскоп и микроманипулатор. Използвайки този сложен инструмент, Райф е първият, който е видял жив вирус. Райф усърдно идентифицира индивидуалния спектър на емисиите на всеки микроб, използвайки свойствата на спектралния разрез. Тогава той повлия на вируса със собствена честота, което доведе до резонанс. Честотното лъчение с усилване на резонанса, точно както две океански вълни се усилват взаимно, когато се сливат заедно. По този начин ученият увеличил естествените им вибрации, докато вирусите умрели от радиация, което обаче не навредило на околните тъкани. Роял Реймънд Райф нарече тази честота «смъртна вибрационна норма».


Тези принципи на излагане на патогенни микроорганизми са в основата на уникалния комплекс – хармонизиращото устройство «Life Balance» и устройството за експресно сканиране и компилиране на комплекси «Life Expert».


Цената е за брой


Количество
Безплатна доставка
3,60000 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Преносимото уелнес устройство «Life Balance» е проектирано за ефективна борба с паразитите, пречистване на тялото от токсини и предотвратяване на много заболявания. С помощта на електромагнитни вълни, които по своята честота съвпадат с естествените вибрации на микроорганизмите, «Life Balance» действа върху патогенните микроорганизми в нашето тяло и ги унищожава, усилвайки тези вибрации.Производителността се вижда ясно под микроскоп с тъмно поле. Поставихме под микроскоп бактерията инфузория чехълче и след няколко секунди стартирахме програмата на устройството.


Както можете да видите, ефектът на устройството доведе до резонанс и разкъсване на мембраната.Най-важното е, че за човешкото тяло тези електромагнитни вълни са абсолютно безопасни, защото честотата на паразитите не се припокрива с честотата на човешката дейност. «Life Balance» е напълно безопасен за човешкото тяло и засяга само паразити и употребата му няма възрастови ограничения.