Чувствате ли се объркани от противоречивата информация за здравето си, която получавате всеки ден? Иска ли ви се да следвате ясни правила, да имате рецепти и съвети, които винаги да са ви на разположение? Изплашени ли сте от разрастването на болести като рака, зачестилите инфаркти и инсулти при млади хора, хранителните разстройства и депресиите и искате ли да знаете как да се предпазите от тях? Често ли получавате главоболие, страдате ли от безсъние, лошо храносмилане, проблеми с щитовидната жлеза? Имате ли желание да отслабнете? Да се чувствате и да изглеждате по-млади? Да имате повече енергия? Да помогнете на ваш близък да се излекува? Да се погрижите за здравето на семейството си? Искате ли отново да се чувствате в добра форма?

В този сайт, ще намерите цялата необходима информация за начина по който да се храните, какви добавки да приемате, каква храна да не допускате в менюто си, какви мисли да не допускате в ума си, какви духовни практики да изпълнявате за да бъде чиста и здрава душата ви, как да се освободите от ограничаващите си вярвания и да се мотивирате с нови , работещи послания и утвърждения. 

В този сайт, освен лек за физическото ви тяло, ще ви предложа и лек за духа, само тогава, ще се почувствате здрави и пълноценни. 

Зравето е в твоите ръце, започни сега! 

Основните неща определящи здравето ни са: мисловните ни нагласи, психоемоционалните ни травми, хидратацията на организма. 

Това което ни е необходимо е: пречистване, движение, хранене и дишане, светлина и чист въздух, коригиране на всички хранителни и емоционални дефицити, балансиране на енергийните полета и хидратиране на организма. Холистичната медицина се занимава с балансирането на всички тези процеси в тялото, чрез: 
Хранене, древни и нови натуропатични практики, хидротерапия, специални хранителни добавки, есенции и хомеопатия,билки и масажи. Както е видно, за да се излекуваме се изисква основната работа да си свършим ние самите, холистичният специалист само ще ни даде рецептата и ще ни посочи къде бъркаме и в разрез с кои природни закони сме, всичко останало си е наша работа и трябва сами да си я свършим. Ако живеем съзнателно, ще сме наясно от къде ни идват проблемите и ще можем по-лесно и адекватно да ги решаваме. Всяко изцеление става отвътре навън, защото преди болестта, тялото ни е давало достатъчно симптоматика, която сме пренебрегвали. Няма заболяване, което да дойде от нищото, ей така за часове......всяка болест ни е приятел, защото това е крайната степен на нетърпимост на душата към нещата, които не забелязваме и преди болестта е имало много други индикации и симптоми, поредица от случки и знаци, които ние не сме отразили. Живота ни е подарък и не трябва да го живеем несъзнателно и безотговорно, защото това си има цена. В този дуален свят в който живеем, трябва духа и материята да са в баланс, защото когато душата не е доволна тя разболява тялото и когато тялото не е доволно то разболява душата. Хората от новото време не живеят спрямо природните закони, а спрямо потребностите на ЕГО-то си. Стремят се да се обградят с абсолютно ненужни вещи и материални блага, за които извършват какви ли не жертвоприношения със собствените си физически и духовни ценности, а нямат потребност от най-простичките и важни неща, които движат живота. Мислим си, че всичките ни престъпления спрямо духа и тялото ни са безнаказани, но безплатен обяд няма, за всичко си плащаме, ние, децата ни, следващите поколения. 

Точно тези взаимовръзки имат решаващо значение за здравето и благоденствието на всяко човешко същество.

Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.