Olivie

Маска за лице за предпазване от замърсяване със зехтин - 30 мл от Olivie

5203619031471Olivie

Със зехтин и бамбук

С въглероден прах от бамбукова дървесина, който предпазва кожата от замърсяване на въздуха.


1.01fl.oz | 30 мл


Дерматологично тествано


Количество
1200 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: аква (вода), каолин, въглен на прах, c12-20 киселинен кол 8 естер, магнезиев алуминиев силикат, изодецил лаурат, глицерин, масло от плодова алуминия, олеа европейска (зехтин) плодово масло, токоферилацетат, феноксиетанол, ксантанова гума, парфюм, натриев хидроксиметилглицинат, лимонена киселина, хлорфенезин, динатриев едта, алантоин, бисаболол.