Olivie

Стягаща маска за лице със зехтин - 30 мл от Olivie

5203619031495Olivie

Със зехтин и арган

С арганови стволови клетки за укрепване, регенерация и действие против бръчки.


1.01fl.oz | 30 мл


Дерматологично тествано


Количество
1200 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: aqua (вода), полиизопрен, пропандиол, c12-20 киселинен кол 8 естер, глицерил стеарат, кол-100 стеарат, цетилацетат, масло от семена от макадамия тернифолия, масло от семена на персиста гратисима (авокадо), масло от семена на vitis vinifera (грозде) масло от ядки на ядката argania spinosa, натриев полистирол сулфонат, сок от стръкове от двуцветно сорго, глицерин, екстракт от нанохлоропсис окулата, пулулан, олеа европейска (маслиново) плодово масло, феноксиетанол, стеарилов ацетат, екстракт от клетки от аргания спиноза, изомалт, лецитин, натриев бензоат, етилхексилглицерин, каприлил гликол, олеилацетат, парфюм, ацетилиран ланолинов алкохол, токоферилацетат.