Olivie

Body mist дезодорант с конски кестен и зехтин 100ml, Olivie за мъже

5203619031396Olivie

С маслиново масло и конски кестен

Пулверизатор за тяло с провитамин В5 и екстракт от див кестен, който тонизира и съживява мъжката кожа. Нежен, ненатрапчив аромат с дълготрайно въздействие за ежедневна употреба от всеки мъж.


ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:

Запалим. Не използвайте в близост до огън, пламък или топлина. Не пръскайте върху открит пламък или друг нажежаем материал. Пазете от източници на запалване. Дръжте далеч от деца. Избягвайте пръскане към очите или върху чувствителна кожа. Не използвайте за други цели, освен за които е предназначен.


3.38fl.oz | 100 мл


Дерматологично тествано

Количество
1800 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: алкохол денат, аква (вода), парфюм, хидрогенирано рициново масло 40, токоферил ацетат, глицерин, екстракт от семена на ескулус хипокастанум (конски кестен), пантенол, масло от плодове olea europaea (маслиново), бутилфенил метилпропионал, алфа-изометил йоно , канела, кумарин, d-лимонен, евгенол, хексил цинамалдехид, линалоол.