Olivie

Овлажняваща маска за лице със зехтин - 30 мл от Olivie

5203619031457Olivie

Със зехтин и и хелихризум

С хелихризум, спирулина и авокадо за дълбока хидратация на суха кожа.


1.01fl.oz | 30 мл


Дерматологично тествано

Количество
1200 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: aqua (вода), полиизопрен, пропандиол, c12-20 киселинен кол 8 естер, глицерил стеарат, кол-100 стеарат, цетилацетат, масло от семена от макадамия тернифолия, масло от семена на персиста гратисима (авокадо), масло от семена на vitis vinifera (грозде) масло от ядки от аргания спиноза, екстракт от цветя на хелихризум аренариум, спирулина максимум, масло от плодове olea europaea (маслина), феноксиетанол, стеарил ацетат, глицерин, етилхексилглицерин, каприлил гликол, олеилацетат, парфум, ацетилиран ланолинов алкохол, токоферилацетат.