Olivie

Body mist дезодорант екстракт перла, с маслиново масло 100 мл, Olivie за тяло

5203619030344Olivie

С маслиново масло и перлен екстракт

Свежа мъгла за тяло, която обвива тялото ви с нотки на бергамот, мандарина, жасмин и малина. Обогатен е с екстракт от перли, алое и провитамин В5, които защитават и овлажняват кожата.


3.38fl.oz | 100 мл


Дерматологично тествано

Количество
1800 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: алкохол денат, аква (вода), парфюм, peg-40 хидрогенирано рициново масло, глицерин, пантенол, bht, сок от листа от алое барбаденсис, хидролизирана перла, олеа европея (маслиново) плодово масло, алфа изометилйонон, бензил салицилат, бутилфенил метилпропион (лилиален), цитрал, цитронелол, гераниол, хидроксицитронелал, хидроксиизохексил 3-циклохексен карбоксалдехид (лирал), лимонен, линалоол.