Olivie

Body mist дезодорант ябълка, с маслиново масло 100ml Olivie за тяло

5203619030351Olivie

С маслиново масло и екстракт от ябълка

Свеж спрей за тяло, който обвива тялото ви с нотки на сладка ябълка. Обогатен е с екстракт от ябълка, витамин Е и провитамин В5 и маслиново масло, които предпазват и овлажняват кожата.


3.38fl.oz | 100 мл


Дерматологично тествано

Количество
1800 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: алкохол денат, аква (вода), парфюм, peg-40 хидрогенирано рициново масло, глицерин, пантенол, bht, сок от листа от алое барбаденсис, плодов екстракт от ябълка пирус, токоферил ацетат, масло от плодове olea europaea (зехтин), цитронелол , гераниол, хидроксицитронелал, хидроксиизохексил 3-циклохексен карбоксалдехид (лирал), бутилфенилметилпропионал (лилиал), линалоол, алфа изометилйонон, амил цинамал, бензил бензоат, хексил цинамалдехид, изоеногенол