Olivie

Душ гел със зехтин и бадемово масло 200ml Olivie за тяло

5203619028792Olivie

Със зехтин и бадемово масло

Лек хидратиращ душ гел, който почиства и хидратира кожата, без да оставя усещане за сърбеж. Екстрактът от натрошени маслинови ядки и бадемово масло поддържа кожата овлажнена и предпазва от свободните радикали.


6.76fl.oz | 200 мл


Дерматологично тествано

Количество
1400 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: вода (вода), натриев лаурет сулфат, кокамидопропил бетаин, парфюм, натриев хлорид, пег-7-глицерилов кокоат, феноксиетанол, сок от алое барбаденсис, екстракт от олея европейска, пантенол, бутилен гликол, динатриев едта, триетанунолицид пруд масло, olea europaea (маслиново) масло от плодове, лилия, кумарин, хексил цинамалдехид, хидроксицитронелал