Olivie

Лосион за тяло екстракт перли със зехтин 200m от Olivie

5203619030245Olivie

С маслиново масло, перлен екстракт, алое и провитамин B5

Лосион за тяло с богати овлажняващи и подхранващи свойства, който осигурява гъвкава и здрава кожа, като постепенно премахва признаците на преждевременно стареене. С ЕКСТРАКТ АЛОЕ, ЕКСТРАКТ С ПЕРЛИ И ПРОВИТАМИН В5 Овлажнява и подсилва еластичността на кожата.


6.76fl.oz | 200 мл


Дерматологично тествано


Количество
1500 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: вода (вода), каприлов/капринов триглицерид, стеаринова киселина, парфюм, цетеарилов алкохол, глицерин, цетилов алкохол, феноксиетанол, пантенол, токоферилацетат, триетаноламин, сок от алое барбаденсис, цетеарет-20, ксантан гума, карбомер имидазолидинил карбамид, етилхексилглицерин, хлорфенезин, динатриев едта, bht, olea europaea (зехтин) плодово масло, масло от prunus amygdalus dulcis, хидролизирана перла, алфа-изо-метилйонон, бензил салицилат, хидроксиизохексил 3-циклохексил лилиал), цитрал, цитронелол, гераниол, хидроксицитронелал, лимонен, линалоол.