Olivie

Масажно масло с жожоба 100ml Olivie за тяло с маслиново масло

5203619029416Olivie

Със зехтин и масло от жожоба

Масло за тяло с естествени растителни масла, които подхранват и тонизират кожата, като същевременно възстановяват еластичността й.


3.72fl.oz | 100 мл


Дерматологично тествано

Количество
2600 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: масло от prunus amygdalus dulcis, дикаприлилов етер, парфюм, дикаприлил карбонат, масло от симондсия чинензис, масло от плодове olea europaea (зехтин), токоферил ацетат, масло от семена от хелиантус (слънчогледово) семе, глицерил каприлат алконол, бензоилметил йонил , бензил бензоат, бензил салицилат, бутилфенил метилпропионал, канелен алкохол, евгенол, гераниол, хексил цинамал, хидроксицитронелал, изоевгенол, лимонен, линалоол.