Olivie

Рол он дамски дезодорант (минимизира растежа на косъмчета) 50ml, с маслиново масло от Olivie

5203619030368Olivie

С маслиново масло и екстракт от памук

Дезодорант за жени, с екстракт от памук и активни съставки, които инхибират разграждането на компонентите на потта и предотвратяват образуването на неприятно миришещи странични продукти, като същевременно защитават естествената флора на кожата. 


Употреба: Нанесете тънък слой върху подмишницата, върху чиста и суха кожа. Не нанасяйте върху ранена или раздразнена кожа.


1.69fl.oz | 50 мл


Дерматологично тествано

Количество
2400 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: аква (вода), захаромиев фермент, триетил цитрат, ppg-15 стеарилов етер, глицерин, стеарет-2, стеарет-21, алфа-глюканов олигозахарид, c12-13 алкил лактат, парфюм, пантенол, госипиев билков (памучен) семена екстракт, листа от алое барбаденсис, масло от плодове olea europaea (маслини), натриев бензоат, калиев сорбат, алантоин, бисаболол, bht, лимонена киселина.