Olivie

Възстановяващо и укрепващо мляко за тяло с розмарин 200ml, с маслиново масло от Olivie

5203619029768Olivie

С маслиново масло и розмарин

ПОЛИЗАХАРИДИТЕ ОТ ФЕРНА образуват еластична, издръжлива и непрекъсната решетка върху кожата, която веднага дава усещане за стягане, осигурява облекчение на кожата и се бори с отпускането на кожата.


6.76fl.oz | 200 мл


Дерматологично тествано

Количество
2400 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.

Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.

Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: аква (вода), каприлов/ капринов триглицерид, стеаринова киселина, цетеарилов алкохол, глицерин, розмаринус лекарствен, олеа европейска (зехтин) плодово масло, феноксиетанол, цетилов алкохол, триетаноламин, цетеарет-20, екстракт от листа циатея кумидинтимонеида, имида , ксантанова гума, динатриев едта, карбомер, биозахаридна гума-1.