Olivie

Крем за крака с магершко мляко и зехтин 100ml от Olivie

Olivie

С маслиново масло и магарешко мляко

Крем за крака с дълбоко овлажняваща формула. Той съдържа магарешко мляко, богато на витамини и биоактивни протеини, които подхранват, овлажняват и възстановяват кожата, както и комплекс от златна пръчица, лимон и рускус, които облекчават тежките и уморени крака.


3.38fl.oz | 100 мл


Дерматологично тествано

Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: Aqua (вода), масло от олус, масло от бутиросперм (shea), глицерин, ppg-3 бензилов етер миристат, цетеарет-12, глицерил стеарат, стеаринова киселина, октилдодеканол, цетилов алкохол, cera alba, феноксиетанол, алантоин, екстракт от кора на цитрус, медика лимон (лимон), мляко от магаре, масло от плодове olea europaea (маслина), екстракт от корен на руска бяла, екстракт от солидаго виргаурея (златна пръчица), етилхексилглицерин, пантенол, роза мосхата, диетилхексил сирингилиден малонат, каприлов/капринов триглицерид