Olivie

Крем за ръце с магарешко мляко и зехтин 50ml от Olivie

5203619031037Olivie

С маслиново масло и магарешко мляко

Крем за ръце с богата овлажняваща и възстановяваща формула. Той съдържа магарешко мляко, богато на биоактивни протеини, Ω3 и Ω6 мастни киселини и витамини A, D, E & C, които подхранват, възстановяват еластичността и хидратацията на кожата и облекчават много сухите и чувствителни ръце.


1.69fl.oz | 50 мл


Дерматологично тествано

Количество
2200 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: Аква (вода), каприлов/капринов триглицерид, стеаринова киселина, парфюм, цетеарилов алкохол, глицерин, цетилов алкохол, триетаноламин, магарешко мляко, феноксиетанол, пантенол, токоферилацетат, олеа европея (зехтин) плодово масло, сок от алое барбаденсис хидролизиран копринен протеин, цетеарет-20, ксантанова гума, карбомер, неопентилгликол дикаприлат / дикапрат, етилхексилглицерин, кератинови аминокиселини, динатриев едта, bht, масло от прунус амигдалус дулцис, децилен гликол, каприлил гликол, екстракт от стъбло