Olivie

Серум за лице с магарешко мляко и зехтин 30ml от Olivie

Olivie

С маслиново масло и магарешко мляко

Серум за лице със специализирана формула и копринено усещане. Той съдържа магарешко мляко, богато на витамини и протеини, които подхранват, овлажняват и възстановяват кожата, оставяйки я здрава и сияйна. Съдържа и олигопептиди, които изглаждат фините линии и бръчки.

1.01fl.oz | 30 мл


Дерматологично тествано


СЪСТАВКИ: Aqua (вода), хидрогениран етилексил оливат, сквален, глицерин, бехенилов алкохол, магарешко мляко, феноксиетанол, натриев акрилат кополимер, захаромицес/ксилинов черен фермент, хидрогениран полиизобутен, хидрогениран зехтин неосапуняващ, ppg-25-лауре, масло от семена на хелиантус (слънчогледово) масло, масло от плодове olea europaea (маслина), фосфолипиди, полиглицерил-10 стеарат, хлорфенезин, етилхексилглицерин, парфюм, биозахаридна гума-1, хидроксиетилцелулоза, хидроксипропил циклодекстрин, палмитоил триполикопил, 38

Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.

Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.

Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.