Olivie

Спрей за тяло body mist с арганово масло и зехтин 100ml от Olivie

5203619031426Olivie

Със зехтин и арганово масло

Обонятелните нотки на захар, мандарина и кехлибар в комбинация с екстракт от листа на арган, богати на антиоксидантни свойства, съставят чувствен спрей за тяло.


3.38fl.oz | 100 мл


Дерматологично тествано


Количество
1800 лв
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Olivie e гръцки производител, който ни предлага уникално съчетание на природата с науката, чрез иновативните си козметични продукти за кожа и за красота, които са базирани на гръцките маслини и маслиновото масло - зехтин. Olivie комбинира знанията за лекуващата и освежаващата сила на козметиката с уважението към “вечната легенда”, свързана със зехтина - “течното злато” както го нарича Омир.


Козметичните продукти на Olivie напълно отговарят на изискванията и законите в ЕС.

Маслината става символ на здравето и Хипокрит я описва като “голямата медицина”. Извор на жизненост и добра форма за атлетите, а също и уникална награда за атлетите в олимпийските игри. Според традициите, маслиновото клонче означава край на войната.


Olivie комбинира мъдростта на природата с научните знания. Природата ни дарява гръцкия зехтин, който е известен с уникалните си козметични и лечебни свойства и с средиземноморските билкови екстракти, които също са известни с фармацевтичното въздействие още от древността. С помоща на научните знание, Olivie обогатява козметиката със специални формули и биотехнологични съставки със специализирано и клинично тествано въздействие. Tе допринасят за благотворно въздействие върху кожата като я ревитализират, хидратират и предотвратяват стареенето. Природната красота е вечно желана и от жените и от мъжете.


СЪСТАВКИ: Алкохолен денат, вода (вода), парфюм, хидрогенирано рициново масло от колче-40, глицерин, пантенол, сок от листа от алое барбаденсис, етилхексил метоксицинамат, токоферилацетат, екстракт от листа на аргания спиноза, феноксиетанол, екстракт от хамомила рекута, лимонен.